WordPress website

U bent uniek. Net als uw bedrijf. Daarom is het goed om na te denken over uw website. Een website als visitekaartje? Een website als verkoopkanaal? Inzet op Google? U heeft al lang gezien dat er vele WordPress themes te koop zijn op het internet. Maar u wilt wat speciaals… advies, of wat aanpassingen?

blok1Iedere website is uniek

En elke branche is anders. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw doelen? Daarna bekijken we, of ontwerp ik uw huisstijl. Daarna volgt er een zelf te bewerken WordPress website. Of passen we uw huidige theme aan? Uiteraard voor een eerlijke prijs.

blok2Web en design is cool

Daarom volg ik de trends. En niet zomaar. HTML, CSS, PHP en andere technieken zijn veelzijdig. Kleefaan houdt van nieuwe technieken. Heeft u een leuk idee? We zouden perfect voor elkaar kunnen zijn! Bekijk mijn portfolio voor alvast wat inspiratie.

blok6Ik hou van Google

En Google houdt van WordPress websites. Afhankelijk van uw doel melden we uw website aan bij Google. U zult zien. Bent u bereid regelmatig nieuwe (relevante) content te plaatsen op uw website? Dan zult u met mijn tips vanzelf hoger in de zoekmachineresultaten komen.

blok3Mijn werk

Ik werk voor verschillende bedrijven en heb dan ook brede interesses. Ik leer iedere dag, en probeer uit elke opdracht maximaal resultaat te halen! Meedenken met u, eerlijkheid, en snel handelen vind ik belangrijk. We komen samen tot een oplossing. Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik allemaal kan.